Új trend: Művirággal díszített esküvő

Új trend: Művirággal díszített esküvő

A nagy napra megálmodott esküvői dekoráció egyre nagyobb költségekkel jár, nem csoda, ha a fiatal pár sajnálkozik rövid ideig tartó pompája miatt, bár kétségtelen, hogy az élő virágnál nincs szebb.

Kiváló alternatíva az élethű művirágból készített egyedi dekoráció, amelynek igazán sokféle előnye van, és egyre népszerűbb.

Ugyanolyan választék áll rendelkezésre jó minőségű művirágból, mint élővirágból, így bármilyen színvilág és forma kivitelezhető. Látványra sokszor megtévesztésig hasonló az élővirághoz, nem kelt mű hatást.Művirág esküvői asztaldísz

Mivel tartós, előre elkészülhet, nem hervad el például egy kritikus forró nyári napon sem. Fotó alapján az ifjú pár változtathat a dekorok megjelenésén. Ha csak a virágdekorációra van szükség, mert például a család díszíti a helyszínt, hamarabb leszállítható.

A művirág jó befektetés, tartóssága miatt többszöri felhasználást is lehetővé tesz.

A képeken látható őszi esküvőn, a főasztal mögötti 140 centis koszorú a családi nyaraló egyik falára került az eseményt követően, ahogy az asztaldíszek lakásdekorként a nappaliba, illetve a rokonoknak ajándékba.

Művirág esküvői csokor

A dekorációs elemek felhasználhatók házassági évfordulók alkalmából, hogy újrateremtsd a hangulatot, de készülhet belőlük fotósarok,  használhatók babaváróbulira, házavatóra stb.

Sőt ajándékozhatók, adományozhatók vagy továbbadhatók.

 Művirág esküvői dekoráció