Használati útmutató művirág ajtódíszekhez

Használati útmutató művirág ajtódíszekhez

Ahhoz, hogy ajtódíszed hosszú életű legyen, a következő tanácsokat érdemes megfontolni!

Fedett, szél- és csapadékmentes helyen használd. Szélviharban érdemes beltérre vinni. 

Nagyon csapadékos, fedetlen helyen való alkalmazása esetén, lépj velünk kapcsolatba, hogy előre letesztelhessük a kinézett ajtódísz alapanyagait, nehogy a selyemvirágok engedjék színüket.

A napot nem túlzottan szereti, de a hozzánk eljutott visszajelzések szerint napos helyen is több szezont kibírnak a mai művirágok.

A nagyobb díszek az egy ponton lógatástól idővel megnyúlhatnak, ezért érdemes a dekort időnként forgatni, esetleg szezonon kívül ellenkező irányba lógatva tárolni.

Tisztításhoz javasoljuk a hajszárítót, amellyel könnyen lefújhatod a port. A nagyobb szennyeződést puha nedves szivaccsal is lemoshatod. Gyakoriak a hamvas, gyárilag poros (általában hintőporos) növények, ezeket nem javasoljuk vízzel tisztítani, mert a dekoráció elveszti hamvas hatását, és élénkebb zölddé válik...

Szezonon kívül tárold vízszintesen dobozban - ezért nem érdemes kidobni a dobozt, amiben küldjük -  vagy akaszd nejlonba csomagolva válfára a gardróbban. 

FIGYELEM! AZ AJTÓDÍSZEK APRÓBB DARABOKBÓĹ ÁLLNAK, KICSI GYEREKEKRE VESZÉLYESEK LEHETNEK A DÍSZEK SÉRÜLÉSÉBŐL ADÓDÓ ESETLEGES POTYOGÁSOK MIATT, EZÉRT RENDSZERESEN ELLENÖRIZD HOGY NEM HULLOTT-E LE BELŐLE VALAMI, HA NEKIÜTKÖZTÉL!

A fenti tanácsok segítségével az unalomig hosszantartó lesz ajtódíszed, és már választhatod is a következőt 😉.